1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kara Dut’ta Burak Dakak’ın partneri Kızılcık Şerbeti’nin Çimen’i Selin Türkmen oldu

Atv’nin yeni yayın dönemi için 2 dizi birden aldığı Tims&B imzalı dizisi Kara Dut’un oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Kara Dut’ta Burak Dakak’ın partneri Kızılcık Şerbeti’nin Çimen’i Selin Türkmen oldu

Kara Dut dizisinin senaryosu güçlü kalem Sırma Yanık’ın imzası taşıyor. Yeni sezonda atv için hem Erkan Petekkaya ve Kerem Alışık’lı “Yasak Aşk” dizisini de çekecek olan Burak Sağyaşar ve Timur Savcı “Kara Dut”un oyuncu kadrosunu titizlikle seçiyor. Murat Saraçoğlu’nun yöneteceği dizide İrem Helvacıoğlu, Engin Şenkan, Burak Dakak, Aslı İnandık, Onur Gürçay, Ebrar Karaban ve Naz Elmas’la el sıkışılmıştı.

Dizide Burak Dakak, Zuhal’in (İrem Helvacıoğlu) büyük aşkı Tayfun’un kuzeni Bora olarak hikâyede yerini alacak. Dakak’ın partneri ve de ayrıca Zuhal’in de kız kardeşi olan Aslı’ya hayat verecek olan oyuncu da sonunda belli oldu. Rolü geçen iki sezon boyunca Kızılcık Şerbeti’nin Çimen’i Selin Türkmen canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Atv’nin Kara Dut dizisine 3 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir