1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kalpazan’ın dev kadrosuna usta oyuncu

Şampiyonlar ligi gibi kadro O3 Medya’nın Show TV için hazırladığı “Kalpazan” dizisinin başrollerini Timuçin Esen, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Burçin Terzioğlu paylaşacak.

Kalpazan’ın dev kadrosuna usta oyuncu

“Kalpazan” dizisi güçlü hikâyesiyle yeni sezonun öne çıkan dizilerinin başında geliyor. Fark yaratan, köşetaşı projelerin aşarılı yönetmen Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği, Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül’ün kaleme aldığı dizide Timuçin Esen tertemiz ve 2 çocuklu evli bir adamken sistemin acımasızlığı karşısında bir kalpazana dönüşen Adem’a hayat verecek. Adem’in güvenlik görevlisi eşi Canan rolü için başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu imza aşamasında…

Dizinin en özel karakteri Adem’in kardeşi Kartal’a Çağlar Ertuğrul hayat verirken, Deniz Baysal Canan’ın yakın arkadaşı polis Ayşe’yi oynayacak ve tüm olayların kilit karakteri olarak dizide öne çıkacak.“Kalpazan”da Kartal ve Adem’in babası Orhan’ı değerli usta aktör Osman Alkaş canlandıracak. Ağustosun ilk haftaları sete çıkması planlanan dizinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Alışık “Derman Bey” rolüyle dönüyor… Erkan Petekkaya’yla “Yasak Aşk”ta

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir