1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kalpazan’ın Canan’ı Şükran Ovalı oldu

Yargı dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Şükran Ovalı’nın yeni sezondaki adresi belli oldu.

Kalpazan’ın Canan’ı Şükran Ovalı oldu

Kalpazan dizisi yeni sezonun en güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuna sahip projelerinin başında geliyor. Show TV’nin O3 Medya imzalı dizisinde tıpkı Şener Şen’in hayat verdiği “Namuslu” filmindeki gibi paranın kirli gücünün tertemiz bir adam olan Adem ve ailesinin yaşamına olan sarsıcı etkisini anlatacak. Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği dizinin başrol kadrosuna son olarak sözleşme aşamasında başarılı oyuncu Şükran Ovalı katıldı.

Şükran Ovalı, “Kalpazan”da Timuçin Esen’in hayat vereceği Adem’in bir AVM’de güvenlik görevlisi olarak çalışan, 2 çocuk annesi eşi Canan’a hayat verecek. Canan aynı zamanda polis Ayşe’nin (Deniz Baysal) de yakın arkadaşı… Güzel oyuncu “Yargı” dizisinde savcı Derya’ya hayat vermiş, başarılı performansıyla adından söz ettirmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yerli John Wick “Dehşet Bey” filminin başrol oyuncusu Barış Arduç oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir