1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kalpazan'ın afişi yayınlandı

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici konusuyla sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan Kalpazan'ın 21 Ekim'de seyirciyle buluşması planlanıyor.

Kalpazan’ın afişi yayınlandı

Kalpazan dizisi merakla bekkeniyor. O3 Medya’nın Show TV için çektiği dizi Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal’ı buluşturan dizinin sloganı “Namuslu Bir İnsan Olmak” Üzerine Etkileyici Bir Hikaye…lAfişi görücüye çıkan dizinin kreatif yapımcısı Mehmet Ada Öztekin… Uğur Karaaslan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizide başrol karakterinin adı “Adem”… Dizide Timuçin Esen ile Şükran Ovalı, ekonomik sıkıntıları olan 2 çocuklu bir aileyi canlandırıyor. Adem’in kardeşi Kartal’a hayat veren Çağlar Ertuğrul ve polis Ayşe’yi oynayan Deniz Baysal arasında ise imkansız bir aşk yaşanacak.

Dizide Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal’a Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz, Sinan Arslan, Aslı İçözü, Güler Göksun, Çağla Naz Kargı, İlker Yağız Selçuk ve Ali Seçkiner Alıcı ve Osman Alkaş eşlik ediyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir