1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kalpazan”da Ayşe’nin (Deniz Baysal) eski eşi Nihat “Edip Zeydan” oldu

Show TV’nin “Deha” ve “Siyah Kalp”in ardından bir bomba dizisi de O3 Medya imzalı olan “Kalpazan”…

“Kalpazan”da Ayşe’nin (Deniz Baysal) eski eşi Nihat “Edip Zeydan” oldu

Kalpazan dizisi önümüzdeki hafta sete çıkacak. Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği, Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül’ün yazdığı dizi darphanede çalışan Adem’in (Timuçin Esen) sistemin acımasız ekonomik şartları karşısında, karizmatik bir sahtekâr olan Kartal’ın da (Çağlar Ertuğrul) etkisiyle bir kalpazana dönüşme hikâyesini anlatıyor. Dizide başlıca rolleri Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Şükran Ovalı, Osman Alkaş, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, Ali Seçkiner Alıcı, Sinan Arslan, Çağla Naz ve İlker Yağız Selçuk oynayacak.

Okuma provaları bügün başlayan, yarın da devam edecek olan dizide Canan’ın (Şükran Ovalı) annesi Hayriye’yi usta oyuncu Aslı İçözü canlandıracak. Dizide uankesicilik ve dolandırıcılık bürosunun masa başı çalışan polisi Ayşe’nin (Deniz Baysal) eski eşi Nihat’ı Edip Zeydan oynayacak.

Eski bir polis olan Nihat başına gelen olaydan sonra Adem’in eşi Canan’ın (Şükran Ovalı) da çalıştığı AVM’de güvenlik görevlisi olarak seyirci karşısına çıkacak. Merakla beklenen dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa 13 Ağustos’ta sete çıkması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kalpazan” dizisine 4 flaş oyuncu daha katıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir