1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kalpazan” dizisine 4 flaş oyuncu daha katıldı

O3 Medya’nın Show TV için çekeceği “Kalpazan” dizisi darphanede görevli Adem’in yaşadığı ekonomik ve sosyal baskı sonrası bir kalpazana dönüşme hikâyesini etkili bir dille ekrana taşıyacak.

“Kalpazan” dizisine 4 flaş oyuncu daha katıldı

Kalpazan dizisi yeni sezonun en güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuna sahip dizilerinin başında yer alıyor. Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül’ün yazdığı, Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği dizide Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Şükran Ovalı, Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu rol alacak. Dizide Canan’ın (Şükran Ovalı) babası İrfan’ı değerli oyuncu Ali Seçkiner Alıcı canlandıracak.

Ağustos ortasında sete çıkması planlanan Kalpazan‘da bir AVM’de güvenlik görevlisi olarak çalışan Canan’ın kardeşi Naci’yi başarılı oyuncu Sinan Arslan oynayacak.

“Kalpazan”da Adem (Timuçin Esen) ve Canan’ın (Şükran Ovalı) kızları Naz’ı genç kuşağın yetenekli isimlerinden Çağla Naz Kargı canlandıracak. Kargı son olarak “Ömer” dizisinde seyirci karşısına çıkmıştı.

Evlilikleri çıkmaza girecek olan Adem ve Canan’ın oğulları Arda’yı ise son olarak “Gaddar” dizisinde Umut rolüne hayat veren minik yetenek İlker Yağız Selçuk oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın yeni senaristi H. Zeynep Bonçe

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir