1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kaan Mirac Sezen Danimarka’daki Odin Home’a seçilen tek Türk oyuncu oldu

“Tozlu Yaka” dizisiyle yıldızı parlayan, son olarak da “Düğüm” dizisinde rol alan Kaan Mirac Sezen Danimarka’da özel bir oyunculuk eğitimi alıyor.

Kaan Mirac Sezen Danimarka’daki Odin Home’a seçilen tek Türk oyuncu oldu

Kaan Mirac Sezen genç kuşağın yeteneğiyle dikkat çeken genç yıldızları arasında yer alıyor. “Tozlu Yaka” ve “Düğüm” dizileriyle dikkat çeken Sezen, Danimarka’da bulunan, Avrupa’nın en köklü tiyatro gruplarından biri olan Odin Home’un 3 haftalık özel eğitimine katılmaya hak kazandı.

Geçen pazartesi günü Danimarka’ya gitti

Dünyanın dört bir yanından başvuru yapan oyuncular arasından seçilen 40 katılımcı için tasarlanmış 9 günlük bir çalışma evi olan Odin Home, Eugenio Barba ve Odin Teatret’in oyuncuları tarafından yönetiliyor. Bu yıl Türkiye’den seçilen tek oyuncu olan Kaan Mirac Sezen, geçen pazartesi günü Danimarka’ya gitti. Genç yıldız dönüşte yeni sezon projeleriyle görüşmeye başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Akın Akınözü’nün anne acısı, 59 yaşında kansere yenildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir