1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte yılın bomba çifti… Ebru Şahin ile Murat Yıldırım aynı dizide buluşuyor

Bugüne kadar dizi tarihine geçen birbirinden unutulmaz projeye imza atan TMC Film yeni sezon için iki star oyuncuyu Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’i aynı projede buluşturuyor.

İşte yılın bomba çifti… Ebru Şahin ile Murat Yıldırım aynı dizide buluşuyor

Dizi sektöründe yeni sezon için çalışmalar tüm hızıyla sürerken TMC Film çok iddialı, çok konuşulacak bir projeyi hazırlıyor. Yeni sezonda NOW’da yayınlanacak sürpriz bir dizide ülkemizin aynı zamanda dünyada da büyük bir hayran kitlesi olan ve proje seçimi konusunda çok titiz davranan Ebru Şahin ile Murat Yıldırım başrolleri paylaşacak.

Heyecan yaratan dizide Ebru Şahin “Nazlı”, Murat Yıldırım “Demir” karakterlerine hayat verecek. Oldukça sürprizli ve nefes kesen bir hikâyesi olan dizinin hikâyesi ve oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar şimdiden merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kont Ziya Yalı Çapkını’na geri dönüyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir