1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İrem Sak’ın acı günü…  Babası Dr. Şemsettin Sak'ı kaybetti

Ünlü oyuncu İrem Sak baba acısıyla sarsıldı. Sak’ın babası Dr. Şemsettin Sak Taksim’de kaldırıldığı hastanede vefat etti.

İrem Sak’ın acı günü…  Babası Dr. Şemsettin Sak’ı kaybetti

İrem Sak babasının vefat haberiyle yıkıldı. Ünlü oyuncunun Sivas’ta hekimlik yapan babası Dr. Şemsettin Sak mide kanaması nedeniyle Taksim’de kaldırıldığı hastanede hayata veda etti. Dr. Şemsettin Sak 75 yaşındaydı.

Geçen yıllarda kızıyla Nişantaşı‘nda alışveriş yaparken görüntülenen Dr. Şemsettin Sak “Oyuncu babası olmak nasıl bir duygu?” sorusuna yanıt vermiş ve “Tabii güzel bir duygu… Sevilen bir oyuncunun babası olmak çok iyi bir şey” demişti. Dr. Şemsettin Sak’ın cenazesi  yarın 18 Eylül Çarşamba günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden yeni Ayazağa Mezarlığı’na defnedilecek. İrem Sak’a baş sağlığı ve sabır diliyorum. Şemsettin Sak’ın mekanı cennet olsun.

thumbnail
Önerilen Yazı
Masumiyet Müzesi’nde Selahattin Paşalı’nın partnerleri belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir