1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İnci Taneleri ve Annem Ankara’nın yıldızları Cannes’da

Televizyon dünyasının içerik üreticilerinin buluştuğu Cannes’daki dev fuar Mipcom’a Kanal D International BKM’nin yapımcılığını üstlendiği İnci Taneleri ve Annem Ankara dizilerinin oyuncularıyla çıkarma yapıyor.

İnci Taneleri ve Annem Ankara’nın yıldızları Cannes’da

Bugün başlayan Cannes’da 40.’sı düzenlenen televizyon fuarı Mipcom’a Kanal D International BKM imzalı İnci Taneleri ve Annem Ankara dizileriyle Meet Our Stars (Yıldızlarla Buluşmalar) etkinliği ile büyük bir çıkış yapacak. İnci Taneleri oyuncularından Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç’in yanı sıra; Annem Ankara’nın başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür da “Yıldızlarla Buluşmalar” etkinliğinde dünyanın önde gelen medya ve televizyon yöneticileri ile bir araya gelecek. Yarın Fabricio Ferrara’nın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan etkinlik, dünya basını tarafından da ilgiyle takip edilecek.

Geçen sezon elde ettiği reytinglerle hem ekranda, hem sosyal medyada ezberleri bozan, fenomen dizi İnci Taneleri, Orta Doğu ve Orta Avrupa gibi pazarlarda şimdiden satış başarısı elde etti. Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi Annem Ankara, MIPCOM 2024’te dünya prömiyerini yapacak. Sarsıcı acılara rağmen hayata meydan okuyan çok güçlü bir kadının hikâyesinin üzerinden umut aşılayan Annem Ankara etkileyici konusuyla dünya izleyicileriyle buluşmak için ilk kez sahneye çıkacak.

Öte yandan Kanal D International, MIPCOM’da İnci Taneleri, Annem Ankara ve Yalan gibi son dönemde ses getiren yapımlarını uluslararası medya gruplarına sunacak. Demirören Medya Grubu’nun üst düzey yöneticilerinin de katılım göstereceği fuarda, ortak yapımlar ve format anlaşmaları için dünyaca ünlü medya firmalarıyla görüşmeler yapılacak.

100’den fazla ülke ile 11 binden fazla temsilcinin iştirak edeceği fuarda, yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan “Veda Mektubu”, “Dönence” ve “Üç Kız Kardeş” dizileri de yer alacak. Latin Amerika’nın en prestijli ödül töreni olan Produ Awards’ta “Yabancı Dilde En İyi Kadın/ En İyi Erkek Oyuncu” ile “Yabancı Dilde En iyi Dizi” kategorisinde aday olan bu diziler uluslararası projeler ile aynı sahnede yer alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Vural Çelik’in ailesinden Gülse Birsel’e yanıt: Mezarına gidip helallik istesin

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir