1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlk tanıtımı yayınlanan Deha’da minik Devran’ı Yusuf Selim Uğurlu oynuyor

Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynadığı “Deha” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa 9 Eylül’de seyirciyle buluşması planlanıyor.

İlk tanıtımı yayınlanan Deha’da minik Devran’ı Yusuf Selim Uğurlu oynuyor

“Deha” dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Umut Aral’ın yönettiği, Damla Serim’in yazdığı dizinin ikinci bölüm çekimleri başladı. Efsane dizi Çukur’un gününde yayınlanması ve 9 Eylül Pazartesi gününe yetiştirilmesi planlanan dizinin “Babana bile Güvenme” sloganlı ilk bölüm tanıtımı büyük ilgi gördü.

Aras Bulut İynemli’nin hayat verdiği matematik dehası Devran’ın (Aras Bulut İynemli) seyirciyi sarsacak çocukluk dönemini Yusuf Selim Uğurlu oynadı.

Dizide Aras Bulut İynemli’ye Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Taner Rumeli, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Biran Damla Yılmaz “Sandık Kokusu”ndan ayrıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir