1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlhan Şen ve Erkan Petekkaya One Way Ticket'ın galası için Tahran’da

İlhan Şen ve Erkan Petekkaya One Way Ticket’ın galası için Tahran’da

İlhan Şen, başrolünde yer aldığı İran yapımı One Way Ticket (Tek Yön) dizisinin Tahran’daki görkemli prömiyerinde adeta sevgi seliyle karşılandı! Yaklaşık 3 bin kişinin akın ettiği gala, coşkulu anlara sahne oldu. Salonu hınca hınç dolduran hayranlar, ünlü oyuncuyu yakından görebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

İranlı oyuncuların da katıldığı bu özel gece, İran medyasının yoğun ilgisiyle karşılandı. Şen’in gala paylaşımları, dünyanın dört bir yanındaki hayranları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Türkiye-İran ortak yapımı olan ve Dochi Medya ile Jin’in yapımcılığını üstlendiği dizide İlhan Şen, insan kaçakçılığına karşı amansız bir mücadele veren Serdar karakterine hayat veriyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir