1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İlayda Sezgin adres değiştirdi, “Yabani” dizisinde Asi’nin kızkardeşi oldu

Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinde adı geçen başarılı genç yıldız İlayda Sezgin, Yabani’ye transfer oldu.

İlayda Sezgin adres değiştirdi, “Yabani” dizisinde Asi’nin kızkardeşi oldu

“Yabani” dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. NTC Medya imzalı dizine 2 yeni aile giriyor. Hikâyenin tansiyonu giderek artacak. Simay Barlas’ın hayat verdiği Rüya rolüyle ilgili şok bir gelişmenin yaşanacağı dizide Nergis Öztürk (Hande), Hakan Çelebi (Adem), İlayda Akdoğan (Derin) ve Ceren Erginsoy (Elmas) ekibe atılmıştı.

Sezon başında “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinde adı geçen genç yıldız İlayda Sezgin, Yabani dizisine transfer oldu. Kardeşlerim dizisindeki Zehra rolüyle yıldızı parlayan güzel oyuncu “Yabani” dizisinin kadrosuna katıldı. Sezgin “Asi”nin (Rojbin Erden) kız kardeşi Tuba’ya hayat verecek.

Nazlı Sunlu Kaçan, Serap Gazel, Çisem Katılmaz ve Yekta Torun’un kaleme aldığı dizinin kadrosuna ayrıca Okan Selvi ve Kanbolat Görkem Arslan da katıldı. Okan Selvi Asi’nin babası Bekir’i, Kanbolat Görkem Arslan da Derin’in babası ve Hande’nin eşi İskender olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Akıldan Kalbe film ekibinden ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir