1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Çelikkol’un partneri belli oldu; Emine Meyrem

Yavuz Turgul’un Netflix için yazdığı, İbrahim Çelikkol’lu “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinin başrol kadın yıldızı merak konusuydu.

İbrahim Çelikkol’un partneri belli oldu; Emine Meyrem

İbrahim Çelikkol yeni sezon için gelen ana akım dizi tekliflerini kabul etmedi, efsane yönetmen ve senarist Yavuz Turgul’un Netflix için hazırladığı, fark yaratacak “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisiyle el sıkıştı. TMC’nin unutulmaz dizi ve filmlere imza atan patronu Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği 8 bölümlük dizide İbrahim Çelikkol “Kemal” rolüne hayat verecek. “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” ekim ayında sete çıkacak.

Kurtcebe Turgul ile Selim Demirdelen’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin başrol kadın yıldızı da netleşti. “Ayrılık Da Sevdaya Dahil”in kadın yıldızı uluslararası projelerde rol alan Emine Meyrem oldu. Yavuz Turgul, Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş’in kaleme aldığı dizide Emine Meyrem “Afife Jale” karakterini canlandıracak. “Af”, “De là Où Tu Es Tu Peux M’entendre” ve “Magi” filmlerinde rol alan

1980 doğumlu olan ödüllü oyuncu, Paris’te Le Laboratoire de L’Acteur ve Jack Waltzer Workshops, Tiyatro, Brüksel’de Parallax, Tiyatro, Brüksel Hür Üniversitesi (ULB), İngiliz Dili ve Edebiyatı, Brüksel Hür Üniversitesi (ULB), Kültür Faaliyetleri Yönetimi’nde eğitim aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’den beklenen haber Beril Pozam ve Ersin Arıcı’dan geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir