1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Çelikkol İtalya'nın Kineo Ödül Töreni’nde ödül alan ilk Türk oyuncu oldu

Başarılı aktör İbrahim Çelikkol ödülünü almak için bugün sevgilisi Natali Yarcan'la İtalya’ya gitti ve ödül töreni öncesinde gerçekleştirilen basın toplantısına katıldı.

İbrahim Çelikkol İtalya’nın Kineo Ödül Töreni’nde ödül alan ilk Türk oyuncu oldu
VENICE, ITALY - AUGUST 30: İbrahim Çelikkol is seen at the Hotel Excelsior pier during the 81st Venice International Film Festival on August 30, 2024 in Venice, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

İbrahim Çelikkol, Venedik Film Festivali kapsamında bu yıl 22’ncisi düzenlenen Kineo Ödül Töreni’nde “Uluslararası En İyi Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Çelikkol ödülünü almak için bugün sevgilisi Natali Yarcan’la İtalya’ya gitti ve ödül töreni öncesinde gerçekleştirilen basın toplantısına katıldı.

Bu ödüle layık görülen İlk Türk erkek oyuncu olan İbrahim Çelikkol, ödülünü yarın akşam Ca’ Sagredo Hotel’de gerçekleştirilecek törende alacak. İtalyan Kültür Bakanlığı ve İtalyan Film Eleştirmenleri Birliği tarafından 2002 yılında kurulan ve Venedik Film Festivali kapsamında düzenlenen Kineo Ödül Töreni, ödül kazananların izleyiciler ve jüri tarafından belirlendiği tek ödül töreni olma özelliği taşıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir