1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hülya Avşar Acun ılıcalı'yı takipten çıktı

Hülya Avşar'ın uzun süre beraber çalıştığı ve çok değer verdiği isimlerin başında gelen Acun Ilıcalı'yı sosyal medyada takipten çıkması dikkat çekti.

Hülya Avşar Acun ılıcalı’yı takipten çıktı

Son dönemde youtube’ta yaptığı sohbet programı ve Uğur Yücel‘le Ordu Ünye’de çektiği “Aşkın Dünkü Çocukları” filmiyle gündeme gelen Hülya Avşar, yakın dostu Acun Ilıcalı‘yı takipten çıktı. Geçen yıllara kadar Ilıcalı, her yaz Ayvalık‘ta Avşar’ı ziyarete gider ve balıkçıda oturup saatlerce sohbet ederdi.

Hülya Avşar‘ın “Ona olan aşkım hiçbir zaman bitmeyecek” dediği yakın dostu Acun Ilıcalı‘yı instagram‘dan takibi bırakmasının sebebi merak konusu oldu. Ünlü televizyoncu ise Hülya Avşar‘ı takip etmeye devam ediyor. Avşar’ın bu hamlesi çok konuşuldu. İlerleyen dakikalarda Avşar’ın ünlü televizyoncuyu tekrar takibe alması ise dikkat çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
NOW’ın Harika Çılgınlar dizisine 5 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir