1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hudutsuz Sevda’nın Tuncay’ı Alp Akar dev kadrolu filmde

Tuncay Leto’ya hayat verdiği “Hudutsuz Sevda”ya geçen haftalarda veda eden Alp Akar, “Mukadderat” adlı sinema filminin kadrosuna katıldı.

Hudutsuz Sevda’nın Tuncay’ı Alp Akar dev kadrolu filmde

Başarılı kalem Erdi Işık’ın yazdığı “Mukadderat” filmi son dönemin en güçlü kadrolu filmlerinin başında geliyor. Nadim Güç’ün yöneteceği film haziran ayında Kastamonu Cide’de sete çıkacak. Filmde Nur Sürer, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Gülçin Kültür, Şerif Erol, Osman Alkaş, Şirin Sultan Saldamlı, Sacide Taşaner ve Cem Zeynel Kılıç rol alacak.

Filmde Nur Sürer eşini akciğer kanserinden kaybeden ve hemen kısa sürede yeniden evlenmek isteyen Sultan’a hayat verecek. Filmin kadrosuna son olarak Alp Akar da katıldı. Akar “Mukadderat” filminde Sultan’ın torununa, Nevzat’ın (Osman Sonant) oğlu Miraç karakterini canlandıracak. Alp Akar’ın Cideli olması da hoş bir tesadüfi beraberinde getirdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deniz Evin “Kuruluş Osman”a konuk oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir