1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Hudutsuz Sevda" eylül başında sete çıkacak

kinci sezon ilk bölümünün yetişirse 19 Eylül, yetişmezse 26 Eylül'de yayınlanması planlanan NOW’ın perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Hudutsuz Sevda’nın ikinci sezonuyla ilgili detaylar merak konusu…

“Hudutsuz Sevda” eylül başında sete çıkacak

“Hudutsuz Sevda” dizisi geçen sezon güçlü rakiplerine rağmen reytingini artırarak ekran yolculuğuna devam etmişti. Bu nedenle dizinin daha sezon sonu yaklaşmadan 2. sezon onayı çok erken çıkmıştı. Deniz Can Aktaş ile Miray Daner’i buluşturan MedYapım’ın imza attığı dizinin ikinci sezon çekimleri eylül ayında başlayacak.

Diziden sezon finalinin hemen ardından Rızvan Leto’ya hayat veren Burak Sergen ayrılmıştı. Kulislerden sızan bilgilere göre yeni sezon hikâyesi yazılan dizide şu ana kadar yaşanan yeni bir ayrılık yok. Hudutsuz Sevda’ya yeni sezon öncesi, yeni düşman aile başta olmak üzere çok sayıda oyuncu katılacak, o isimler de önümüzdeki günlerde belli olacak. Dizinin usta kalemi Bahadır Özdener’in önce Netflix için yazdığı, ardından televizyona uyarlanmasına karar verilen “Yeraltı” dizisinin kanalı henüz belli değil. Senaryosunun çalışmaları eylül ayında hızlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Çelikkol’un partneri belli oldu; Emine Meyrem

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir