1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hilal Saral’lı “Hayat Hırsızı” dizisi temmuzda sete çıkacak

Yeni sezonun en merak edilen dizilerinin başında ödüllü yönetmen Hilal Saral’ın “Hayat Hırsızı” kod adlı yeni dizisi geliyor.

Hilal Saral’lı “Hayat Hırsızı” dizisi temmuzda sete çıkacak

Hilal Saral’ın “Avenida Brasil” dizisinden uyarlanan yeni iddialı dizisi şimdiden dört gözle bekleniyor. NOW’ın Ay Yapım’dan alacağı ilk dizi olan “Hayat Hırsızı” kod adlı projenin eylül ayına yetiştirilmesi planlanıyor. Temmuz ayında sete çıkacağı konuşulan dizi için şu günlerde hummalı bir cast çalışması var.

Çok güçlü bir intikam hikâyesini etkili bir dille ekrana taşıyacak dizinin senaryosunu Aybike Ertürk kaleme alıyor. Öksüz bir kız çocuğu olan Leyla’nın kendisine kabus yaşatan üvey annesine karşı verdiği onur mücadelesi yeni sezonda seyirciyi ekran başına toplayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yabani için kritik bölüm
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir