1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Herkes Leyla dizisinin minik oyuncusu Melisa Duru Ünal’ı konuşuyor

Dün ilk bölümü seyirciyle buluşan Ay Yapım imzalı Leyla dizisinin minik oyuncusu Melisa Duru Ünal’ın başarılı oyunculuğu çok beğenildi.

Herkes Leyla dizisinin minik oyuncusu Melisa Duru Ünal’ı konuşuyor

Leyla dizisinin ilk bölümü dün seyirciyle buluştu. Ünlü yönetmen Hilal Saral’ın titizlikle hazırladığı Ay Yapım imzalı dizide etkileyici bir intikam hikâyesi ekrana taşınıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren dizide başrol oyuncusu Cemre Baysel’in çocukluğunu canlandıran Melisa Duru Ünal başarısıyla büyük beğeni topladı.

Hilal Saral 9 yaşındaki Melisa Duru Ünal’la özel olarak çalıştırdı. Ortaya çıkan performans büyüklere taş çıkardı. Melisa Duru Ünal daha önce “Ne Gemiler Yaktım” dizisinde “Zeynep”, “Ben Bu Cihana Sığmazam”da “Mercan” rolüne hayat vermişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ebru Özkan’ın yeni dizi projesi belli oldu; Can Borcum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir