1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Helin Kandemir ve Gürhan Altundaşar “Cinlerin Düğünü”nde

Ödüllü yönetmen Ferit Karahan'ın yeni filmi Cinlerin Düğünü'nü yıldızlarla dolu kadrosuyla sinemaseverler şimdiden merakla bekliyor.

Helin Kandemir ve Gürhan Altundaşar “Cinlerin Düğünü”nde

“Cinlerin Düğünü” filmi Kaan Yıldırım, İlhan Şen, Demet Özdemir, Erol Babaoğlu, Sarp Bozkurt, Deniz Barut, Baki Davrak, Tuba Ünsal ve Evliya Aykan   gibi başarılı isimlerin buluşturuyor. 29 Eylül’de Erzincan’da sete çıkacak olan “Cinlerin Düğünü”ne 2 yeni başarılı isim daha katıldı. Genç kuşağın yetenekli oyuncusu Helin Kandemir kadroya katıldı. Kariyerine çocuk oyuncu olarak başlayan ve her projede performansıyla büyüleyen Kandemir, Deniz karakteriyle unutulmaz bir rol sunmaya hazırlanıyor.

Ayrıca filmin kadrosuna Gürhan Altundaşar dahil oldu. Çok Güzel Hareketler 2 ile büyük bir hayran kitlesi edinen Altundaşar, “Cinlerin Düğünü”nde Fatih karakterine hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Beren Saat’in yeni filmi “Gizli Dolap” sete çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir