1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’lu “Sorgu” dizisinin afişi yayınlandı

Yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği ‘Sorgu’ dizisinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturuyor.

Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’lu “Sorgu” dizisinin afişi yayınlandı

“Sorgu” Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’u başrollerinde buluşturdu. Yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği TOD STUDIOS imzalı ‘Sorgu’nun her bölümü izleyiciye ‘’Bir gerçek kaç yalandan oluşur?’’ sorgusu yaptıracak. Deniz Yorulmazer’in yönettiği dizinin özgün hikaye ve senaryosu Nuray Uslu ve Milay Ezengin’e ait… Dizide başlıca rolleri Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Umut Kaya, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve  Şehsuvar Aktaş oynuyor.

Dizinin konusuna gelince; Sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu’nun (Hazal Kaya) babası Hayati, ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan gibi sorgu memuru olan mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir. Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin arasındaki derin aşk da sınanacaktır. Zira bu hikayede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yoktur!

thumbnail
Önerilen Yazı
Bomba haber… Tuba Büyüküstün ve Akın Akınözü partner oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir