1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hazal Kaya ile Çağlar Ertuğrul'lu "Sorgu" dizisinden ilk kareler

Nuray Uslu ve Milay Ezengin’in yazdığı dizide Karga 7 Pictures imzalı "Sorgu" dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturuyor.

Hazal Kaya ile Çağlar Ertuğrul’lu “Sorgu” dizisinden ilk kareler

“Sorgu” dizisinin çekimleri devam ediyor. TOD’da yayınlanacak olan Karga 7 Pictures imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturuyor. Nuray Uslu ve Milay Ezengin’in yazdığı dizide Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve  Şehsuvar Aktaş başlıca rolleri paylaşıyor.

Her bölüm izleyiciye ‘’Bir gerçek kaç yalandan oluşur?’’ sorgusu yaptıracak olan merak unsuru yüksek dizinin kadrosunda; Sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu’nun (Hazal Kaya) babası Hayati, ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan gibi sorgu memuru olan mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir. Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin arasındaki derin aşk da sınanacaktır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Itır Esen Almanya Netflix için çekilen “She Said Yes” filminde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir