1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Hayat Hırsızı” dizisine genç yetenek

NOW’ın yeni sezondaki iddialı dizilerinin başında gelen “Hayat Hırsızı”nın çekimleri yarın başlıyor.

“Hayat Hırsızı” dizisine genç yetenek

Hilal Saral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı “Hayat Hırsızı” dizisinin dün okuma provası yapıldı. Aybike Ertürk’ün yazdığı dizi ““Avenida Brasil” ” dizisi pazar günü sete çıkıyor. izide Cemre Baysel (Leyla/Leylim), Alperen Duymaz (Civan), Gonca Vuslateri (Nur), Halil İbrahim Ceyhan (Tufo), Yiğit Kirazcı (Mali), Cengiz Bozkurt (Selman), Meltem Baytok (Hatice), Zeyno Eracar (Güzide), Gamze Karaduman (Ferda) ve Dilara Aksüyek (Serap) ve Mustafa Avkıran (Neco) başlıca rolleri paylaşacak.

Uğur Aslan’ın “Hilmi” rolüyle konuk oyuncu olacağı dizinin ekibine genç bir yıldız da katılıyor. Güçlü bir intikam hikayesinin anlatılacağı dizinin kadrosuna Ceylin Kahya katıldı. İstanbul Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan yıldız ilk dizisinde Nur’un evindeki çalışanlardan “Kader” rolüne hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Engin Öztürk “Sandık Kokusu”nun başrol oyuncusu oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir