1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hayat Hırsızı dizisinde Tufo’nun kardeşi ve sevgilisi rollerine flaş 2 oyuncu…

Hilal Saral’ın yöneteceği Ay Yapım’ın merakla beklenen dizisi Hayat Hırsızı’nın ay sonunda sete çıkması planlanıyor.

Hayat Hırsızı dizisinde Tufo’nun kardeşi ve sevgilisi rollerine flaş 2 oyuncu…

Hayat Hırsızı NOW’un yeni sezondaki en iddialı dizilerinin başında geliyor. Aybike Ertürk’ün yazdığı dizide Cemre Baysel “Leyla” ve “Leylim” karakterlerine hayat verecek. Alperen Duymaz “Civan”, Gonca Vuslateri “Nur”, Halil İbrahim Ceyhan “Tufo”, Yiğit Kirazcı “Mali”, Cengiz Bozkurt “Selman”, Meltem Baytok “Hatice” ve Zeyno Eracar “Güzide” rollerine hayat verecek.

20 Temmuz’dan sonra sete çıkması beklenen dizide Tufo’nun kız kardeşi “Ferda” rolünü çok güçlü bir oyuncu canlandıracak. Son olarak “Ömer” dizisinde muhteşem bir performans sergileyen ve yeni sezon için çok sayıda proje teklifi alan Gamze Karaduman “Hayat Hırsızı”yla el sıkıştı.

Dizide Tufo’nun sevgilisi Serap’ı da hem güzel, hem de çok etkili bir oyuncu olan Dilara Aksüyek oynayacak. Hayat Hırsızı’nın bir diğer önemli karakteri Neco için usta aktör Mustafa Avkıran’la görüşülüyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir