1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Harika Çılgınlar’da Cem Yiğit Üzümoğlu’nun partneri Denise Capezza oldu

MedYapım’ın NOW için çekeceği "Harika Çılgınlar" dizisine ünlü İtalyan oyuncu Denise Capezza dahil oldu.

Harika Çılgınlar’da Cem Yiğit Üzümoğlu’nun partneri Denise Capezza oldu

Harika Çılgınlar dizisi merakla bekleniyor. Bahadır Karataş‘ın yöneteceği dizi, Fahrelnissa Zeid, Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir, Aliye Berger gibi Türk sanat tarihinin önemli isimlerinin ferdi olduğu Şakir Paşa ailesinin gerçek hikayesini ekrana taşıyor. Hande Altaylı’nın yazdığı “Harika Çılgınlar” dizisine Fırat Tanış, Vahide Perçin, Cem Yiğit Üzümoğlu, Devrim Yakut ve Meryem Uzerli’den sonra İtalyan oyuncu Denise Capezza da katıldı.

Yıllar sonra İstanbul’da

Dizide Cevat Paşa’nın eşi  “Aniesi” karakterine hayat verecek olan Denise Capezza, Şakir Paşa’nın gelini olarak seyirci karşısına çıkacak. 2012 yılında “Uçurum” dizisi için İstanbul’a gelen  Denise Capezza, şu günlerde Prime Video‘da İtalyan yapımı TV dizisi “Sul più bello – la serie”de başrolde oynuyor. Güzel oyuncunun “Holy Shoes” filmi de Avrupa sinemalarında vizyonda… Capezza ayrıca, başrolünde oynadığı; ödüllü İtalyan yönetmen Giulia Steigerwalt’ın yönettiği  “Diva Futura” filmiyle 81. Venedik Film Festivali’nde de yarışacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cumartesi sete çıkacak olan Kan Çiçekleri’ne 6 yeni oyuncu geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir