1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel ve Barış Arduç’lu “Rüzgara Bırak” hafta sonu sete çıkıyor... İki yeni oyuncu

“Rüzgara Bırak” filmi merakla bekleniyor. Hande Erçel ve Barış Arduç’lu film cumartesi sete çıkacak.

Hande Erçel ve Barış Arduç’lu “Rüzgara Bırak” hafta sonu sete çıkıyor… İki yeni oyuncu

Barış Arduç ve Hande Erçel’i buluşturan “Rüzgara Bırak” filminin çekimleri hafta sonu başlıyor. Engin Erden’in yöneteceği, Ceylan Naz’ın yazdığı filmin çarşamba gününe kadar İstanbul sahneleri çekilecek. Daha sonra çekimleri Çeşme’de devam edecek olan filmin temmuz sonuna doğru bitmesi planlanıyor.

Ekibe 2 genç oyuncu daha

Barış Aytaç, Gözde Mutluer, Ahmet Saraçoğlu, Tuğrul Tülek, Serhat Nalbantoğlu, Şebnem Sönmez, Olimpia Ahenk’in rol alacağı filmde Aslı’nın asistanı “Elçin Günay”ı yetenekli genç yıldız Ezgi Bahar Karaaslan canlandıracak.

Filmde ayrıca müzisyen kimliğiyle de tanınan Deniz Balkanlı da “Gamze” rolüne hayat verecek. Son olarak Serenay Sarıkaya’ya banka reklamında eşlik eden Balkanlı unutulmaz dizi “Şahsiyet” dizisinde de rol almıştı. Güzel oyuncu “Rüzgara Bırak”ta aynı zamanda DJ’lik yapan Yaman’ın (Barış Arduç) Çeşme’deki arkadaş grubundan “Gamze”ye hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melisa Döngel “Son Of A Rich” filminin Dilber’i oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir