1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Haluk Bilginer ve “Safir” Uluslararası Emmy Ödülleri'nde aday oldu

22-24 Kasım tarihleri ​​arasında New York'ta düzenlenecek 52. Uluslararası Emmy Dünya Televizyon Festivali'nde yarışacak adaylar belli oldu.

Haluk Bilginer ve “Safir” Uluslararası Emmy Ödülleri’nde aday oldu

Uluslararası Emmy Ödülleri‘nde ülkemizi dizi dalında Safir, oyuncu dalında da Haluk Bilginer temsil edecek. Arjantin, Avustralya, Belçika, Brezilya, Şili, Kolombiya, Danimarka, Fransa, Almanya, Hindistan, Japonya, Meksika, Hollanda, Polonya, Singapur, Güney Afrika, Güney Kore, İspanya, Tayland, Türkiye ve Birleşik Krallık’tan oluşan 21 ülkeden 56 Aday 14 kategoride yarışacak.

Ay Yapım, Ernst & Young, Globo, Mediafellows, Mip, Sofitel New York ve Variety’nin ortağı olduğu gala 25 Kasım 2024 Pazartesi günü New York’ta düzenlenecek. Uluslararası Emmy Ödülleri‘nde Haluk Bilginer “Şahsiyet” dizisinin 2. sezonuyla “En İyi Erkek Oyuncu Performansı Dalında” aday gösterildi. Bilginer 2019’da serinin ilk sezonuyla Emmy Ödülü’nü almıştı. Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’ün başrollerini paylaştığı “Safir” dizisi de “Pembe Dizi Dalında” aday seçildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cihan Ünal sağlık sorunlarını atlattı, setlere dönmeye hazırlanıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir