1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halit Ergenç “Lefter” filminde, kadroya yeni genç isimler

Erdem Kaynarca’nın başrolünü oynayacağı Taff Pictures & Ark Pictures imzalı “Lefter” filmine çok dev bir oyuncu katıldı.

Halit Ergenç “Lefter” filminde, kadroya yeni genç isimler

Fenerbahçe’nin ‘Ordinaryüs’ lakaplı Rum asıllı efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’in hikayesini sinemaya taşıyacak olan “Lefter” filminin çekimleri haftaya başlıyor. Netflix için çekilecek olan filme Halit Ergenç katıldı. Ergenç, Netflix için çekilecek olan filmde Erdem Kaynarca’nın hayat vereceği Lefter’in babası Christofis Küçükandonyadis’i canlandıracak.

Can Ulkay’ın yöneteceği, Ayşe İlker Turgut’un yazdığı filmde Aslıhan Malbora, Deniz Işın, Aslıhan Gürbüz ve Uğur Uzunel’in ardından Erdem Şanlı “Dimitri” rolüyle seyirci karşısına çıkacak ve Lefter’in arkadaşını oynayacak.

Adil Ömer Çetindağ Lefter’in futbol ekibinden yakın arkadaşı Agop’u, Asir Gündoğdu ise Lefter’in ezeli rakibi Sancar’ı oynayacak.

Ozan Kaya Oktu ise ‘Berlin Panteri’ lakaplı Turgay Şeren‘i canlandıracak. Şeren, 1951’de Berlin’de Batı Almanya’ya karşı yapılan ve Türkiye’nin 2-1 kazandığı maçta yaptığı kurtarışlar neticesinde ‘Berlin Panteri’ lakabıyla anılmaya başlanmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Disney Plus’tan ikinci bomba anlaşma… Gupse Özay’dan “Platonik Aşk” dizisi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir