1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halil İbrahim Ceyhan’dan yeni dev anlaşma

“Son Bilet” isimli sinema filminin çekimlerini tamamlayan ve Leyla dizisine başlayan Halil İbrahim Ceyhan yeni bir anlaşma daha yaptı.

Halil İbrahim Ceyhan’dan yeni dev anlaşma

Halil İbrahim Ceyhan “Kirli Sepeti”nin ardından NOW’ın “Leyla” dizisinin başrol kadrosunda yer alıyor. 18 Eylül’de ekranda olması planlanan dizide Tufan rolüne hayat veren Ceyhan, dev bir marka anlaşması yaptı. Ünlü oyuncu, bugüne kadar marka yüzü olarak yalnızca Sakıp Sabancı ile çalışan, İngiliz kraliyet ailesini giydiren dünya çapında tekstil markası olan Bisse ile el sıkıştı. Halil İbrahim Ceyhan, yeni marka anlaşmasıyla 360 derece reklam çalışmaları yapmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Halil İbrahim Ceyhan, “Son Bilet” filminin çekimlerini geçen günlerde tamamladı. Altayazfilm imzalı filmin yönetmenliğini Gökhan Arı üstlendi. Ceyhan filmde ailesi öldürülen eski bir asker olan Barbaros’a hayat veriyor. Hamdi Alkan, kızı Zeynep Alkan, Altan Erkekli ve Önder Yalçın gibi usta oyuncuların da rol aldığı “Son Bilet” filmi sonbaharda seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ceren Erginsoy Yabani dizisinde… Asi’nin annesi Elmas geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir