1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halil İbrahim Ceyhan eski menajeriyle mahkemelik oldu

Bu sezon “Hayat Hırsızı” dizisinin başrol kadrosuna dahil olan Halil İbrahim Ceyhan’ın eski menajerlik şirketi Oyuncu Bankası’yla mahkemelik olduğu ortaya çıktı.

Halil İbrahim Ceyhan eski menajeriyle mahkemelik oldu

Halil İbrahim Ceyhan ile eski menajeri Öznur Kula arasındaki anlaşmazlık mahkemeye taşındı. Günlük dizi Emanet’le yıldızı parlayan ve ardından ana akım dizisi “Kirli Sepeti”nin başrol kadrosuna dahil olan Ceyhan, bu süreçte bağlı bulunduğu Oyuncu Bankası şirketinin sahibi olan Öznur Kula’yla sözleşmesi devam ederken Be Management şirketine geçtiği için davalık oldu.

Öznur Kula avukatı Begüm Şahin aracılığıyla geçen aralık ayında 2 ayrı dava açtı. Be Management hakkında İstanbul Adliyesi 20. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açılan toplam 300 bin TL tazminat talebini içeren ilk davanın konusu haksız rekabetten kaynaklanan manevi tazminat

Halil İbrahim Ceyhan’a İstanbul Anadolu Adliyesi 31. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davanın konusu ise 30 bin dolarlık (Yaklaşık 1 milyon TL) haksız nedenle sözleşmenin feshi… Ceyhan’ın 1 Şubat 2020’de Oyuncu Bankası’yla 3 yıllık sözleşme imzaladığı, sözleşmede yer alan madde gereği sürenin bitimi olan şubat 2023’te fesih gerçekleşmediği için anlaşmanın 3 yıl daha uzadığı belirtildi. Açılan her iki dava da devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Halit Ergenç’li Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi filminden ilk kareler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir