1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hakan Yılmaz ile İnci Taneleri’nin Zerre’si Orkuncan İzan “Sıcak Büfe”de buluştu

Arka Sokaklar’ın yapım şirketi D Media Serdar Gözelekli’nin yönettiği “Sıcak Büfe” adlı bir sinema filminin çekimlerine başladı.

Hakan Yılmaz ile İnci Taneleri’nin Zerre’si Orkuncan İzan “Sıcak Büfe”de buluştu

“Sıcak Büfe” filminin çekimleri başladı. Başarılı yönetmen Serdar Gözelekli’nin yönettiği filmin senaryosu Levent Cantek imzası taşıyor. Film babadan kalma büfeyi kapanmaktan kurtarmak isterken başlarına bir dizi eğlenceli olay gelen Cihangir ve Hakan’ın başına gelen renkli olayları anlatıyor.

Önce sinemalarda seyirciyle buluşması planlanan filmde Cihangir’i Hakan Yılmaz, kardeşi Hakan’ı ise “İnci Taneleri” dizisinde hayat verdiği Zerre rolündeki başarılı performansı çok beğenilen Orkuncan İzan canlandırıyor. Filmde Cihangir’in eşi Faika’yı Esra Kızıldoğan, Hakan’ın eşi Arzu’yu ise Bihter Dinçel canlandırıyor. “Sıcak Büfe”de Deniz Hamzaoğlu, Barış Yıldız, Esra Kızıldoğan, Orhan Aydın, Ömer Kurt ve Yüksel Ünal başlıca rolleri paylaşıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir