1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hafsanur Sancaktutan aradığı erkeği buldu, Kubilay Aka’yla beraber

İki hafta önce “Ortalıkta adam kalmadı” diyerek espri yapan güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan kalbini aynı ajansa bağlı olduğu Kubilay Aka’ya kaptırdı.

Hafsanur Sancaktutan aradığı erkeği buldu, Kubilay Aka’yla beraber

Genç kuşağın gözde kadın yıldızlarından Hafsanur Sancaktutan aylar önce gelen ancak bacağından çapraz bağ ameliyatı olduğu için kabul edemediği “Siyah Kalp” dizisindeki Melek rolüne ısrarlı teklif üzerine ‘evet’ demişti. Fizik tedavisine dizinin çekildiği Kapadokya’da devam eden Hafsanur Sancaktutan cephesinden bir yeni flaş haber daha geldi.

Haftasonu instagramdaki dedikodu sayfalarının DM kutularına meraklı vatandaşlar Hafsanur Sancaktutan’ın Kapadokya’da Kubilay Aka’yla beraber olduğu bilgilerini yazdı. Gelen bilgilere göre de önceki hafta iş görüşmesi muhabirlere “Ortalıkta adam kalmadı” şeklinde espri yapan Hafsanur Sancaktutan, Kubilay Aka’yla flört etmeye başladı ve bu birliktelik çok yeni başladı. Geçen hafta sonu ilk kez sevgilisiyle dizi seti için bulunduğu Kapadokya’da vakit geçiren Kubilay Aka’nın Kanal D’nin BKM Film imzalı “İnci Taneleri” dizisi 1 Eylül’de sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Adile” filminin yönetmeni belli oldu: Çağan Irmak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir