1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hadise "Esas Oğlan" dizisi için 2 şarkı birden hazırladı

İlk kez bir dizi için kamera karşısına geçen Hadise, güçlü yorumuyla diziye özel iki şarkı hazırladı. 22 Kasım’da GAİN’de yayına girecek “Esas Oğlan”a özel şarkılar ve diziden görüntülerin yer aldığı klip GAİN YouTube kanalında yayınlandı.

Hadise “Esas Oğlan” dizisi için 2 şarkı birden hazırladı

Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ın başrollerini paylaştığı romantik komedi dizisi “Esas Oğlan” 22 Kasım’da GAİN’de yayına giriyor. Eğlenceli hikayesi ve yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi için ilk kez bir dizide rol alan, Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden Hadise iki özel şarkıya imza attı. İlk şarkı, Santiana’nın “Miss America” adlı parçasının Türkçe uyarlaması olan “Baksana Bana”… İlk olarak 1976 yılında Ülkü Aker’in sözleriyle Işıl German tarafından seslendirilen bu unutulmaz eser, Hadise’nin güçlü yorumu ve modern düzenlemesiyle yeniden hayat buldu. Özel olarak diziye uyarlanan şarkı, dijital bir platform dizisi için ilk kez lisanslandı ve bu yönüyle bir ilke imza atıldı.

Hadise’nin “Esas Oğlan” için hazırladığı diğer şarkı ise “Gecenin En Köründe”… Sözleri Meral Turan’a, müziği ise Gökçer Turan ve Birkan Şener’e ait olan şarkının düzenlemesi Esad Fidan tarafından yapıldı. Şarkı ve diziden kesitler GAİN’in YouTube hesabından yayınlandı.

Aşk hayatında dikiş tutturamayan iki kadının ‘esas oğlan’ı bulma arayışını anlatan dizide Ceren (Hadise), aşkı ve duygusallığı hayatının merkezine koymuş iflah olmaz bir romantik, Selma (Seda Bakan) ise mantığı elden bırakmayan bir risk analistidir. Birbirinden tamamen farklı karakterlere sahip bu iki kadın, hayatlarına çeki düzen vermek ve doğru erkeği bulmak için birbirlerine yardım ederler. Ancak bu süreçte hayatları büyük değişime uğrar. BKM yapımı olan “Esas Oğlan”ın senaryosunu Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Üçüncü sezon duyurusu yapılan fenomen dizi Prens’e ilk yönetmeni geri dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir