1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Güzel Aşklar Diyarı”, “Kızıl Goncalar”a rakip oluyor

Kanal D’nin Kapadokya’da çekilen dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” aşkı uğruna büyük bedel ödeyen Deniz’in hikâyesini etkileyici bir dille ekrana taşıyacak.

“Güzel Aşklar Diyarı”, “Kızıl Goncalar”a rakip oluyor

“Güzel Aşklar Diyarı” dizisi merakla bekleniyor. Mahsun Kırmızıgül’ün genel yönetmenliğini yaptığı dizinin pazartesi akşamları yayınlanacağı konuşuluyordu. Son gelen haberlere göre eğer yeni bir değişiklik olmazsa Özgü Kaya ile Burak Berkay Akgül’ü buluşturan dizinin 23 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanması planlanıyor.

Böylece “Güzel Aşklar Diyarı”, geçen sezonun reyting şampiyonu olan ve 30 Eylül’de sezonu açacak olan Özgü Namal’lı “Kızıl Goncalar”a karşı reyting pastasından pay almaya çalışacak. Her iki dizinin başrol oyuncularının adının Özgü olması da hoş bir tesadüfü beraberinde getirdi. “Güzel Aşklar Diyarı”nın rakiplerinden biri de TRT’nin “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisi…

thumbnail
Önerilen Yazı
Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir