1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Güzel Aşklar Diyarı” dizisinden Narin’in anısına özel tanıtım

Mahsun Kırmızıgül’ün genel yönetmenliğini yaptığı Kanal D’nin “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinden 8 yaşında katledilen Narin anısına çok özel bir tanıtım geldi.

“Güzel Aşklar Diyarı” dizisinden Narin’in anısına özel tanıtım

“Güzel Aşklar Diyarı” dizisi yeni bir değişiklik olmazsa Kanal D’de pazartesi akşamları “Kızıl Goncalar”a rakip olacak. MedYapım ile Boyut Film’in ortaklığında çekilen dizide başrol oyuncusu Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahnede Kıraç’ın “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleriyle başlayan ‘Zeynebim’ türküsünün kullanılması seyirciyi derinden etkiledi.

Özgü Kaya’nın hayat verdiği ‘Deniz’ karakterinin kanlar içindeki gelinliğiyle duş aldığı ve ablası Ünzile’nin (Melis Birkan) o gelinliği ağlayarak çözdüğü sahne, Kıraç’ın seslendirdiği “Zeynebim” türküsünde geçen ‘Söğüdün yaprağı narindir, narin…’ mısrası eşliğinde ekrana geldi. Video, Kanal D’nin sosyal medya hesaplarından ise, “Hayat narin bir çiçek… Bir kez koparılınca, geriye acından başka bir şey kalmıyor” notuyla paylaşıldı. Türkiye bir aydır 8 yaşındaki Diyarbakırlı Narin Güran’ın önce kaybolması, ardından da dere yatağında cansız bedeninin bulunmasının acısını yaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Halit Özgür Sarı’dan Simay Barlas’a duygusal veda mesajı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir