1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gönül Dağı dizisi 5. Sezonu yine zirvede açtı

TRT'nin KöprüFilm imzalı dizisi Gönül Dağı'nın 5. sezon ilk bölümü dün akşam seyirciyle buluştu.

Gönül Dağı dizisi 5. Sezonu yine zirvede açtı

Gönül Dağı beşinci yılında da reyting başarısıyla adından söz ettiriyor. Fenomen dizinin dün akşam 143. Bölümü ekrana geldi. Sezonu erken açan dizi total’de 5.41, AB’de 5.48, ABC1’de ise 6.45 reytingle zirvedeki yerini korudu. Dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz reyting sonuçlarını “Bıraktığımız yerden…” yorumuyla paylaştı.

Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın yönettiği, Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök’ün yazdığı dizinin 143. Bölümünde Kaya ailesi, Zahide’nin yasını tutarken kasabaya amcaoğullarının deprem icadını tebrik için yetkililer geldi. Veysel ve Ramazan, kendilerini müsteşarlarla birlikte endemik bitki arayışı içinde buldu. Taner, İrfan’ın mezarında kendi babalarının yattığını iddia eden iki kardeşle karşılaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
4 Ekim’de seyirciyle buluşacak “Leydi Di” filmine sürpriz isimler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir