1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gizem Sevim ve Demircan Kaçel “Bu Mutlu Günümüzde” filminde başrolde

“Yabani” dizisinden ayrılan Gizem Sevim, Hasan Doğan hem yapımcılığını üstlendiği, hem de yönettiği “Bu Mutlu Günümüzde” filminde Ela rolüne hayat veriyor.

Gizem Sevim ve Demircan Kaçel “Bu Mutlu Günümüzde” filminde başrolde

“Bu Mutlu Günümüzde” filminin çekimleri başladı. Hasan Doğan’ın yönettiği filmi Ali Cabbar kaleme aldı. “Bu Mutlu Günümüzde” filmi en yakın arkadaşlarının düğününü mahvedecek olan Ela ve Doruk’un hikâyesini romantik bir dille beyazperdeye aktarıyor. Filmde Gizem Sevim, Demircan Kaçel, Aytaç Uşun ve Asena Keskin başrolleri paylaşıyor. Kadroda ayrıca Cem Cücenoğlu, Selahattin Taşdöğen, Ayşen Gürler ,Nilüfer Kılıçaslan, Aleyna Elibol ve Rüya Coriç de yer alıyor.

Erol Zurnacı‘nın görüntü yönetmenliğini yaptığı “Bu Mutlu Günümüzde” filminde Sema (Asena Keskin) ve Uğur’un (Aytaç Uşun) düğünlerini aynı zamanda nedime ve sağdıcı olan en yakın arkadaşları Ela ve Doruk organize edeceklerdir. Ela ve Doruk karşılaştıkları ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanırlar. Fakat Ela, Doruk’la çalışmayı kabul etmez. Doruk ise Ela’ya sinir olur ve ikilinin arasında kıyasıya bir rekabet başlar. Ela’nın gelin için hazırladıklarını Doruk baltalamaya, Doruk’un damat için hazırladıklarını ise Ela sabote etmeye çalışır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Altı yeni karakterin katılacağı “Bahar” dizisinin planlanan yayın tarihi 17 Eylül

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir