1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Giray ve Heves Kızılcık Şerbeti’ne veda edecek

Gold Film imzalı fenomen dizi Kızılcık Şerbeti bu akşam yine nefes nefese geçecek olaylara sahne olacak.

Giray ve Heves Kızılcık Şerbeti’ne veda edecek

Kızılcık Şerbeti dizisi üçüncü sezonunda da seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Üç yıl içinde karşısına çok sayıda iddialı yapım gelen ancak şampiyonluğu devam ettiren dizinin bu sezon hikâyesinde Kaan Taşaner’in canlandırdığı Doğa’nın yeni aşkı Giray’la ilgili çok konulacak skandal bir hikâye kurgulanmıştı.

Başarılı oyuncu Şebnem Dönmez’in hayat verdiği üvey annesi Heves’le ilişki yaşayan Giray’ın bu sahneleri seyirciden yoğun tepki aldı. Ayrıca Heves’le ilgili hikâye istenildiği gibi ilerlemeyince de 2 oyuncuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Son gelen haberlere göre ilerleyen bölümlerde önce Heves’e hayat veren Şebnem Dönmez, ardından da Giray’ı canlandıran Kaan Taşaner ekibe veda edecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Son kez evet”… Yavuz Bingöl 5. kez nikah masasına oturdu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir