1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gülsim Ali ve Görkem Sevindik'i buluşturan “Geçmişin Kokusu” filminden ilk kareler

Gülsim Ali İlhan, Görkem Sevindik ve Emir Benderlioğlu’nu buluşturan “Geçmişin Kokusu” filminin çekimleri Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te başlandı.

Gülsim Ali ve Görkem Sevindik’i buluşturan “Geçmişin Kokusu” filminden ilk kareler

“Geçmişin Kokusu” filmi “Gelecek bazen geçmişte saklıdır” sloganıyla sete çıktı. Film, Makedonya’nın tarihi dokusunda imkansız bir aşk hikayesini izleyicilerle buluşturacak. Ender Medya imzalı filmde Görkem Sevindik “Salih”, Gülsim Ali İlhan “Elina”, Emir Benderlioğlu “Murat” ve Zeynep Elçin ise “Ayşe” karakterine hayat veriyor.

“Geçmişin Kokusu” filminin konusu ise şöyle; Yugoslavya dağılırken Üsküp’te 500 yıllık evinde olanları izleyen Salih, yaşadığı mahallede insanların değişmesine ve bireyselleşmesine seyirci kalmadan elinden geleni yapmaktadır. Ancak çocukluk arkadaşı, aynı mahallede beraber büyüdüğü Elina’nın bir sivil toplum kuruluşunu temsilcisi olarak şehre geri dönmesi ile birlikte artan huzursuzluk komşuların birbirine düştüğü dönemlerin yaşanmasına neden olur. Salih bir anda kendisini hem çocukluk arkadaşıyla hem de onun arkasındaki güçlerle büyük bir savaşın içinde bulur.

thumbnail
Önerilen Yazı
La Casa De Papel’in yıldızı Luka Peroš “Mehmed Fetihler Sultanı” dizisinde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir