1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Flaş transferler… Erkan Can ve Engin Benli “Hudutsuz Sevda” dizisinde

NOW’ın MedYapım imzalı dizisi “Hudutsuz Sevda” geçen sezon kanalın en beğenilen dizilerinin başında gelmişti.

Flaş transferler… Erkan Can ve Engin Benli “Hudutsuz Sevda” dizisinde

“Hudutsuz Sevda” dizisinin ikinci sezon çekimleri 10 Eylül Salı günü başlıyor. Murat Öztürk’ün yönettiği dizinin 9 Eylül’de okuma provaları yapılacak. 4 erkek oyuncunu katılacağı dizinin 2. sezonu öncesi iki dev aktör ekibe katıldı. Erkan Can ve Engin Benli “Hudutsuz Sevda”nın yeni flaş transferleri oldu. Dizinin diğer oyuncuları önümüzdeki günlerde belli olacak. Zehra Yılmaz’ın hayat verdiği Gamze’nin babası İskender’e kimin hayat vereceği merak konusu…

Deniz Can Aktaş ile Miray Daner’in başrollerini paylaştığı dizinin yeni sezon afiş çekimi yapıldı. Yeni afiş önümüzdeki hafta yayınlanacak. Öte yandan dün NOW’da yayınlanan ve 60 milyon toplanan depremzede çocuklarımız için düzenlenen yardım gecesine “Hudutsuz Sevda”ın başrol oyuncularının katılmaması dikkat çekmişti. Deniz Can Aktaş geçen sezon sette prova yaparken ayağından sakatlanmasının ardından çekimler biter bitmez ameliyat olmuştu. Set öncesi Marmaris’e giden ve doktorunun önerisiyle ayağını fazla yormaması gereken oyuncunun özel durumundan dolayı programa katılamadığı, Miray Daner’in de partneri olmadan tek başına çıkmadığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Leyla’nın yayın tarihi belli oldu; 11 Eylül Çarşamba

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir