1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Fatih Artman "Kimler Geldi Kimler Geçti"de

Serenay Sarıkaya’nın avukat Leyla rolüne hayat verdiği “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı.

Fatih Artman “Kimler Geldi Kimler Geçti”de

“Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin geçen ay seyirciyle buluşan ilk sezonu çok konuşulmuştu. Ay Yapım imzalı dizinin ikinci sezon çekimleri bayram öncesi başladı. Bertan Başaran’ın yönettiği dizinin 2. sezonunu Ece Yörenç yazıyor. Şehir hayatındaki modern kadın ve erkek ilişkilerini ele alan dizinin 2. sezonuna flaş bir isim daha katıldı.

Fotoğraf: Ozan Balta / Episode dergisi

Başarılı oyuncu Fatih Artman, Netflix’te yayınlanan “Kimler Geldi, Kimler Geçti”yle imza aşamasında… Kulislerden sızan bilgiye göre Artkan, Leyla’nın yeni evindeki komşusu Ali’ye hayat verecek. Metin Akdülger, Boran Kuzum, Hakan Kurtaş, Ahmet Rıfat Şungar, Zeynep Tuğçe Bayat, Efe Tunçer ve Meriç Aral gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizi bayramın birinci ve ikinci gün repo veriyor, sonra sete devam edilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cüneyt Arkın’ın oğlundan Babalar Günü’nde mezar başında duygusal mesaj
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir