1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ezgi Eyüboğlu, Ebru Şahin’in rakibi olacak

TMC Film’in Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’i buluşturan kod adı “Bir Aşk Masalı” olan dizinin kadrosuna iddialı bir isim daha katıldı.

Ezgi Eyüboğlu, Ebru Şahin’in rakibi olacak

NOW’ın yeni sezonda merakla beklenen dizilerinden biri de kod adı “Bir Aşk Masalı” dizisi… Henüz adı netleşmeyen dizide başrolü paylaşacak olan Ebru Şahin (Nazlı) ile Murat Yıldırım’a (Demir) Çağdaş Onur Öztürk (Aziz Cem), Uğur Çavuşoğlu (Esat) ve Zerrin Nişancı (Cavidan) eşlik edecek. Dizide Demir’in ortağı Defne Altınöz’ü de çok güzel ve başarılı bir oyuncu canlandıracak.

Ezgi Eyüboğlu merakla beklenen dizinin Defne’si oldu ve Defne çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak olan dizide Nazlı ile Demir’in aşkının önündeki en büyük engel olarak dizide tansiyonu artıracak. Recai Karagöz‘ün yöneteceği diziyi, Emre Özdür yazıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deniz Hamzaoğlu “Kalpazan” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir