1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Evliya Aykan Ferit Karahan'ın “Cinlerin Düğünü" filminde

Geçen yıl ayrıldığı “Çok Güzel Hareketler 2” programına dönmeye hazırlanan Evliya Aykan, Ferit Karahan’ın “Cinlerin Düğünü” filminin kadrosuna katıldı.

Evliya Aykan Ferit Karahan’ın “Cinlerin Düğünü” filminde

Evliya Aykan son olarak Kunay Film’in Kerem Bürsin’li filmi Şımarık”ta “Alper” rolüne hayat vermişti. Başarılı oyuncu şimdi de ödüllü yönetmen Ferit Karahan’ın “Cinlerin Düğünü” filmiyle anlaştı. Ceren (Demet Özdemir), Halit (Kaan Yıldırım) ve Deniz (İlhan Şen) adlı 3 kardeşin çocukluktan başlayan dramatik hikâyesini anlatan ve Erzincan’da çekilecek olan filmde Evliya Aykan damat “Orhan” rolünü canlandıracak ve Ceren’in (Demet Özdemir) eşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Öte yandan Evliya Aykan, ünlü komedyen Doğu Demirkol’un yönettiği “Doğu” dizisinin 3. sezonu için bu kış kamera karşısına geçecek. Aykan ayrıca geçen yıl ayrıldığı fenomen komedi programı “Çok Güzel Hareketler 2”ye de dönmeye hazırlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ayçin İnci “Aşk Evlilik Boşanma” dizisinin kadrosunda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir