1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Esra Dermancıoğlu “Siyah Kalp” dizisinde

Tims&B’nin yeni sezonda Show TV’de yayınlanması planlanan iddialı dizisi “Siyah Kalp”in hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Esra Dermancıoğlu “Siyah Kalp” dizisinde

“Siyah Kalp”in oyuncu seçimi tüm hızıyla devam ediyor. Tims&B’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Ayfer Tunç kaleme alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yapacağı dizinin başrol oyuncu kadrosuna etkili bir oyuncu katıldı. Esra Dermancıoğlu “Siyah Kalp”le el sıkıştı.

Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde çekilecek dizide yıllar önce dünyaya gelen ikiz kardeşlerin hikâyesi üzerinden çok güçlü bir aşk ve aile ilişkileri ekrana taşınacak. Televizyon seyircisinin karşısına son olarak “Hudutsuz Sevda” dizisiyle çıkan Esra Dermancıoğlu “Siyah Kalp”te ailenin halası “Hikmet”e hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Emre Altuğ Yalı Çapkını’na geri dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir