1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Esra Bilgiç’e Kanal D’nin Mardin dizisi “Albora’nın Sert Kışında”dan teklif

Son olarak “Zamanın Kapıları” dizisinde başrol oynayan Esra Bilgiç’in yeni sezonda hangi projeyle ekrana döneceği merak konusuydu.

Esra Bilgiç’e Kanal D’nin Mardin dizisi “Albora’nın Sert Kışında”dan teklif

Esra Bilgiç’in ünlü yapımcı Kerem Çatay ile Lale Eren’in kurduğu Tay Yapım’ın çekeceği “Albora’nın Sert Kışında” dizisiyle görüştüğü öğrenildi. Lübnan yapımı “Al Hayba” dizisinin yerli uyarlaması olan projenin yazarı Gülizar IrmakAhmet Katıksız’ın yöneteceği dizi birkaç yıldır erteleniyordu. Kulislerden sızan bilgiye göre bu sene gündeme alınan ve Kanal D’de yayınlanması planlanan diziyi çok beğenen Esra Bilgiç’in projeye imza atarsa Cihan Deniz adında bir çocuk annesi olan ve vefat eden eşi Boran Albora’nın vasiyetini yerine getirmek için Kanada’dan memleketi Mardin’e giden “Alya” rolüne hayat verecek.

Dizinin başrol erkek karakteri “Cihan” için görüşmeler devam ediyor. Albora aşireti ve düşman aile Baybarslar’ın hikâyesini oldukça etkileyici bir dille anlatan dizi için el sıkışılan isimler arasında usta oyuncu Gonca Cilasun’un da olduğu konuşuluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hülya Avşar “İsabel”, Uğur Yücel “Arif” oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir