1. Anasayfa
  2. Dizi

Ertan Saban ve Damla Sönmez’li “Kötü Kan”a flaş aktör

NTC Medya’nın NOW için çekeceği, eylül ayında seyirciyle buluşması planlanan “Kötü Kan” dizisinin çekimleri 1 Temmuz’da başlıyor.

Ertan Saban ve Damla Sönmez’li “Kötü Kan”a flaş aktör

Kötü Kan” dizisi NOW’ın yeni sezon için çekeceği iddialı dizilerin başında geliyor. NTC Medya imzalı dizide Ertan Saban yaşadığı büyük bir travmanın ardından hayatı tamamen değişen eski polis “Kartal” karakterine hayat verecek. M. Çağatay Tosun’un yöneteceği, İlker Arslan ile Barış Erdoğan’ın yazdığı dizide Damla Sönmez, bir mafya babasının kızı Nazan’ı canlandıracak.

Oyuncu görüşmeleri tüm hızıyla devam eden dizinin kadrosuna Hüseyin Avni Danyal’ın ardından çok değerli bir aktör daha katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başta olmak üzere birçok önemli yapımda yer alan Savaş Özdemir “Kötü Kan” dizisinin “Metin”i oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ertan Saban’lı Kötü Kan dizisine bomba transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir