1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erol Babaoğlu Max’in “Gayrimeşru İstanbul” dizisinde

Barış Erdoğan & İlker Arslan’ın kaleme aldığı “Gayrimeşru İstanbul” dizisine ödüllü oyuncu Erol Babaoğlu çok konuşulacak bir rolle dahil oldu. 

Erol Babaoğlu Max’in “Gayrimeşru İstanbul” dizisinde

15 Nisan’da Max adıyla yayın hayatına devam edecek olan blutv’nin yeni yerli içeriği “Gayrimeşru İstanbul” ramazan bayramının ardından sete çıkacak. Barış Erdoğan & İlker Arslan’ın kaleme aldığı diziye ödüllü oyuncu Erol Babaoğlu çok konuşulacak bir rolle dahil oldu.

Başarılı aktör dizide “Kenan” rolüne hayat verecek. Aytaç Şaşmaz ile Serra Arıtürk’ün başrollerini canlandıracağı dizi, genç doktor Ozan’ın ablasının mafya tarafından öldürülmesinin ardından başlattığı adalet arayışını konu alıyor. Ekin Pandir’in yöneteceği dizide “Kenan” bir suç organizasyonu temsilcisi olarak Ozan’ın hayatına girecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bir final kararı daha… Piyasa dizisi 6. bölümde final yapıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir