1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkan Petekkaya kod adı “Yankı” dizisiyle anlaştı

Ozan Aksungur’un Oğuz Ayaz ve Ozan Ayaz’la beraber yazıp yönetmen koltuğuna oturacağı “Yankı” dizisinin temmuz ayının ilk haftası sete çıkması planlanıyor.

Erkan Petekkaya kod adı “Yankı” dizisiyle anlaştı

Fatih Mahmut Altay’ın yapımcılığını üstlendiği kod adı “Yankı” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Heybe Yapım imzalı dizide Cihangir Ceyhan “Eray” karakteriyle başrolü oynuyor. Ozan Aksungur’un yöneteceği 10 bölümlük diziye çok bomba bir aktör katıldı. Erkan Petekkaya kod adı Yankı’yla el sıkıştı.

Dizide “Teoman” rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan usta aktör, yine güçlü oyunculuğuyla devleşecek bir karaktere hayat verecek ve Eray’la (Cihangir Ceyhan) karşı karşıya gelecek. TRT’nin dijital platformu tabii’de yayınlanacak olan dizinin kadrosunda başarılı oyuncu Duygu Sarışın da yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
5 yeni karakterin katılacağı Yabani dizisi 20 Ağustos’ta sete çıkacak
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir