1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eren Hacısalihoğlu “Teşkilat” dizisinde

Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı Tims&B imzalı fenomen dizi “Teşkilat”ın 5. sezonu diğer sezonlardan farklı olacak.

Eren Hacısalihoğlu “Teşkilat” dizisinde

“Teşkilat”ın beşinci sezon çekimleri salı günü başlıyor. Sarp Levendoğlu’nun veda ettiği dizinin ekibine yeni karakterler katılıyor. Saygın Soysal’ın da teklif götürülen oyuncular arasında olduğu dizi Tolga Sarıtaş’ın oynayacağı Yüzbaşı Altay Yalçındağ’ın çatışma sahnesiyle başlayacak.

İstihbarat Tim’i yerine karakterlerin hikâyelerine yoğunlaşılacağı diziye mafya babası Hamdi’nin yeğeni de yer alacak. Rolü başarılı oyuncu Eren Hacısalihoğlu canlandıracak. Usta oyuncu Adnan Biricik’in canlandıracağı Hamdi dizide Bulgaristan’daki bir hapishanede Korkut’la (Yunus Emre Yıldırımer) karşılaşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yoksulluk’un kötü adamı “Yavuz” Mehmet Bozdoğan oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir